Ik kom bij de klanten thuis om te knippen, hoofdzakelijk in de gemeente Heusden en Waalwijk. Zowel bij jong als oud en alweer meer dan 25 jaar op deze manier!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De werktijden bepaal ik in overleg met de klant, zowel overdag als in de avonduren. Mijn werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit knippen. Ideaal voor de klant om niet de deur uit te moeten voor een kappersbezoek. Omdat ik bij de klanten thuis kom, zijn mijn tarieven gunstiger ten opzichte van een kapsalon.

De kwaliteit van mijn gereedschap en producten vind ik een belangrijk punt. Want als dat goed is, kan er een goed eindproduct worden afgeleverd. Daarnaast volg ik ook cursussen en workshops om me verder te ontplooien in het kappersvak en de nieuwe trends in de praktijk te brengen. Ik ben aangesloten bij de vakorganisatie en geschillencommissie ANKO.

 

 

 

 

 

 

2019 is voor mij een belangrijk jaar in het kappersvak. In augustus 1979 ben ik begonnen met het kappersvak in verschillende kapsalons. In januari 1994 ben ik voor mezelf gaan werken als zelfstandige. Dus een jubileum van 40  en 25 jaar.  

Wilt u meer informatie of een afspraak maken, neemt u dan gerust telefonisch contact op. Het telefoonnummer is 0416-378492, of stuur een mail via het contactformulier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Steven Nijdam

gallery/img_7792 copy
Steven Nijdam

eigenaar

Mijn werktijden zijn:

Maandag: 9:00 - 21:00 uur

Dinsdag: 9:00 - 21:00 uur

Woensdag: 9:00 - 21:00 uur

Donderdag: 9:00 - 21:00 uur

Vrijdag: 9:00 - 21:00 uur

Zaterdag: 9:00 - 12:30 uur

gallery/anko logo
gallery/img_7858